ارتقاء توان موتور درب ریلی کروز ۱۱۰۰ به ۱۳۰۰ کیلوگرم
ارتقاء توان موتور درب ریلی کروز 1100 به 1300 کیلوگرم

ارتقاء توان موتور درب ریلی کروز ۱۱۰۰ به ۱۳۰۰ کیلوگرم

افزایش توان موتور درب ریلی کروز ۱۱۰۰ از ۱۱۰۰ به ۱۳۰۰ کیلوگرم؛ ارتقایی مؤثر در عملکرد، دوام و ایمنی که زین پس میتوان با کروز ۱۳۰۰ نیز این موتور درب اتوماتیک را نامید.

در راستای ارتقای مستمر محصولات و پاسخ به نیاز روزافزون پروژه‌های ساختمانی، صنعتی و تجاری، موتور درب اتوماتیک ریلی کروز ۱۱۰۰ با به‌روزرسانی فنی و مهندسی، موفق به افزایش توان کششی از ۱۱۰۰ کیلوگرم به ۱۳۰۰ کیلوگرم شد. این ارتقاء قابل توجه، با هدف افزایش کارایی، بهبود عملکرد در شرایط سخت، و افزایش قابلیت نصب در پروژه‌های با وزن بالا انجام شده است.

موتور ریلی کروز ۱۱۰۰ که پیش از این به‌عنوان یکی از گزینه‌های قابل‌اعتماد در حوزه درب‌های اتوماتیک شناخته می‌شد، اکنون با توان کششی بیشتر، قادر است درب‌های سنگین‌تری را با همان کیفیت و نرمی حرکت پیشین، به‌صورت کاملاً روان و بی‌صدا جابه‌جا کند. این افزایش توان، نه‌تنها دامنه کاربرد این موتور را گسترش داده، بلکه باعث افزایش ایمنی عملکرد، کاهش استهلاک قطعات و در نتیجه افزایش عمر مفید دستگاه شده است.

ارتقاء فنی صورت‌گرفته بر روی کروز ۱۱۰۰ با تکیه بر تخصص مهندسان داخلی و بهره‌گیری از فناوری‌های روز دنیا انجام شده و تمامی مراحل طراحی و تست مطابق با استانداردهای معتبر بین‌المللی صورت پذیرفته است. این امر باعث شده موتور کروز ۱۱۰۰ نه تنها از نظر عملکرد، بلکه از نظر کیفیت ساخت و دوام نیز در رده محصولات برتر بازار قرار گیرد.

در حال حاضر، کروز ۱۱۰۰ با توان جدید ۱۳۰۰ کیلوگرم، یکی از مناسب‌ترین گزینه‌ها برای استفاده در محیط‌های پرتردد، واحدهای مسکونی بزرگ، درب‌های صنعتی و سوله‌های نیمه‌سنگین محسوب می‌شود. این موتور ضمن حفظ ابعاد و ظاهر پیشین خود، بدون نیاز به تغییرات عمده در زیرساخت، قابل جایگزینی با نسخه قبلی است و این ویژگی موجب سهولت نصب و بهینه‌سازی هزینه‌های پروژه می‌شود.

افزایش توان کروز ۱۱۰۰، گواهی است بر تعهد مداوم این مجموعه به ارتقاء کیفیت، رضایتمندی مشتریان و پیشگامی در صنعت درب‌های اتوماتیک ریلی. این موفقیت، قدمی مؤثر در راستای توسعه فناوری بومی و کاهش وابستگی به نمونه‌های وارداتی به‌شمار می‌رود.

بنابرین تمامی موتورهای کروز ارائه شده توسط این شرکت با توان ۱۳۰۰ کیلوگرم با همان قیمت کروز ۱۱۰۰ ارائه میشود. مدارفرمان مورد استفاده شده در این محصول نیز رامونا می‌باشد که نامی آشنا در میان مدارفرمان های موجود در بازار میباشد.


شما میتوانید به منظور درخواست بازدید و یا نصب در شهر اصفهان توسط نمایندگی کروز اصفهان با شماره ۰۹۱۳۳۶۴۸۶۴۱ تماس حاصل نمایید و یا جزئیات پروژه خود را به شماره واتس اپ داده شده ارسال نمایید.

نظر خود را بنویسید


Fatal error: Uncaught TypeError: implode(): Argument #2 ($array) must be of type ?array, string given in /home3/securit5/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/vendor/matthiasmullie/minify/src/CSS.php:518 Stack trace: #0 /home3/securit5/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/vendor/matthiasmullie/minify/src/CSS.php(518): implode(Array, '|') #1 /home3/securit5/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/vendor/matthiasmullie/minify/src/CSS.php(311): MatthiasMullie\Minify\CSS->shortenHex('@font-face{font...') #2 /home3/securit5/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/vendor/matthiasmullie/minify/src/Minify.php(111): MatthiasMullie\Minify\CSS->execute(NULL) #3 /home3/securit5/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/functions/minify.php(371): MatthiasMullie\Minify\Minify->minify() #4 /home3/securit5/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/functions/minify.php(304): rocket_minify(Array, 'css') #5 /home3/securit5/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/functions/minify.php(165): get_rocket_minify_url(Array, 'css') #6 /home3/securit5/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/front/minify.php(31): rocket_minify_files('\r\n<!DOCTYPE htm...', 'css') #7 /home3/securit5/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(341): rocket_minify_process('\r\n<!DOCTYPE htm...') #8 /home3/securit5/public_html/wp-includes/plugin.php(205): WP_Hook->apply_filters('\r\n<!DOCTYPE htm...', Array) #9 /home3/securit5/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/front/process.php(267): apply_filters('rocket_buffer', '\r\n<!DOCTYPE htm...') #10 [internal function]: do_rocket_callback('\r\n<!DOCTYPE htm...', 9) #11 /home3/securit5/public_html/wp-includes/functions.php(5481): ob_end_flush() #12 /home3/securit5/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(341): wp_ob_end_flush_all('') #13 /home3/securit5/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(365): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #14 /home3/securit5/public_html/wp-includes/plugin.php(522): WP_Hook->do_action(Array) #15 /home3/securit5/public_html/wp-includes/load.php(1308): do_action('shutdown') #16 [internal function]: shutdown_action_hook() #17 {main} thrown in /home3/securit5/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/vendor/matthiasmullie/minify/src/CSS.php on line 518